emmaahallin

Alla inlägg den 6 januari 2015

Av Emma Hallin - 6 januari 2015 22:54

Mina känslor just nu kan jag inte sätta ord på. Jag är mest arg, ledsen och förbannad. Det svenska rättsystemet är ju helt åt helvete.
Vad är du arg på undrar säkert ni då?
Jo de ska jag berätta för er.
De har gått rykten om att Malins mördare va död, skönt tyckte jag. Dem började visa en reklam på TV3 om att de ska börja ett nytt program som heter "Mordet" vilket såklart rev upp gamla sår och de var blandade känslor men inget man direkt gick och tänkte på.
Idag, i förmiddags när man går in och ska läsa runt lite på nätet så visar de sig att Malins mördare inte alls är död, han har däremot misshandlat och våldtagit en tjej i Cypern. Hon fick spela död för att han skulle sluta slå henne.
Det är ju helt sjukt!
Det jag är mest arg över är att de betyder att han inte ångrat sig överhuvudtaget att han tog våran Malins ifrån oss.
Hade han nu ångrat de, så hade han aldrig gjort om samma sak igen! Nu va de ju ren tur att han inte slog ihjäl henne oxå.
Tänk ändå vilket litet ynkligt straff han fick för att han inte var vuxen när han tog våran Malin ifrån sig. 3år sluten ungdomsvård. Sen vandrade han fritt på våra gator.
Åkte tom utomlands som vilken normal människa som helst, medans vi fortfarande lever i stor sorg av saknaden av Malin.


Jag hoppas av hela mitt hjärta att han nu blir dömd i Cypern. Att han inte kommer tillbaka till Sverige. För som de är just nu så sitter han häktad i Cypern i väntan på rättegången som startar den 14de. Okej, han är vuxen nu och skulle kunna få ett strängare straff i Sverige än de han fick när han tog Malin ifrån oss. Men jag tycker ändå att han kan sitta nere i Cypern. Dem lär vara hårdare än vårat skitland.

Hela denna dagen har vart som en bergochdalbana med känslor. Det känns som att någon har satt på repeat i mitt huvud om den dagen vi alla fick de där samtalet om Malin inte levde längre. Allt spelas upp i mitt huvud. Alla bilder, Alla känslor, Alla tårar.

Här kan ni själva gå in och läsa de jag fick läsa o förmiddags: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=95&artikel=6060879

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20106068.ab

http://www.bt.se/nyheter/boras/malins-mordare-misstanks-for-ny-valdtakt-(4591476).gm

Presentation

Vem är du?

Vad tycker du om min blogg?
 fin och inressant?
 ful men intressant?
 fin men ointressant?
 ful men ointressant?

Fråga mig

8 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards