emmaahallin

Alla inlägg den 12 januari 2015

Av Emma Hallin - 12 januari 2015 10:38

Vart rätt dött Här ett par dagar men vet inte vad jag ska skriva om. Jag är så fruktansvärt kluven till allt. Ena stunden bubblar känslorna upp och andra stunden är dem som bortblåsta och jag känner ingenting, helt känslokall.
Ska bli skönt att äntligen gå till psykologen imorn, dock väntas ännu ett möte som jag är rätt nervös över att gå på. Varför vet jag inte.
Ska till familjerätten imorn, träffa Benjamins pappa vilket jag inte gjort sen oktober typ.
Får la se hur de mötet går.
Det är väll därför jag inte vet om jag ska blanda in känslor eller stänga av dem. Tror jag klarar mötet bättre med att lämna känslorna hemma.

Igår var vi på Leos lekland tillsammans med min moster Eleonora och kusin Nova. Barnen hade jätte kul, vilket vi vuxna oxå hade. Vi var nog mest trötta. Dom har byggt ut så nu var de ännu större än innan. Mycket nya grejer. Benjamin älskar ju Leos. Så de va en bra förmiddags grej! Sen gick vi till donken å käka sedan vidare hem till oss där min mormor och Leif kom. Leif fyllde år igår så dom bjöd på tårta. Skönt att slippa åka dit ut för en gångs skull.

Ringde till bvc idag med, bokade en tid. Ska väll egentligen inte träffas förens 18 månaderskontrollen men jag vill checka av vikt och längd med bvc och prata lite andra saker, uppdatera om fötterna tex och hur man lättast lär barnet att prata. Benjamin kunde säga många ord innan men helt plötsligt vände han å börja prata "bebisspråk" dem ord han säger är "mamma" "däää=där" "Hej"..
Han gör ju sig förstodd med att visa vad han vill, jag har ju lärt mig alla hans tecken som han gör när han "pratar" ..

Nä nu är nog potatisen klar. Strax hämta Benji på dagis :)

Presentation

Vem är du?

Vad tycker du om min blogg?
 fin och inressant?
 ful men intressant?
 fin men ointressant?
 ful men ointressant?

Fråga mig

8 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards