emmaahallin

Alla inlägg den 13 juni 2014

Av Emma Hallin - 13 juni 2014 21:23

Äntligen var dagen vi väntat så på över.
Jag kan inte vara stoltare över min syster som har kämpat och slitit för att komma dit hon är idag. Jag vet hur kämpigt det har vart för henne och hon förtjänade den finaste studenten nånsin vilket hon även fick.
Mäktig känsla att se min lillasyster springa ut från skolan med sin studentmössa sedan upp på ett flak och dricka alkohol, dansa och va lycklig.
Nu har du äntligen klarat allt. Bra betyg fick du med onge!

Jag har aldrig någonsin varit så stolt över dig! Du är helt klart bäst! En london resa är du absolut värd så ta vara på tiden i London och gör allt du vill där!


Grattis älskade syster, jag kommer för all framtid att stötta dig i allt som vuxenvärlden har att bjuda på. När du behöver råd så kan du alltid komma till mig.
Du är världens bästa och jag minns tillbaka på när vi va små, när vi lekte, bråka och nästa slogs men nu är vi vuxna och fått en otroligt bra relation till varann.
Du är inte bara min syster du är min allra bästa vän med vilket du kommer vara livet ut, du är även Benjamins bästa och enda moster, även hans fadder.
Vi är så stolta över dig och du är verkligen en förebild för alla andra inte minst Benjamin, jag hoppas innerligt att han kommer gå i dina fotspår, att han kommer att få ta över din kämparglöd.
Jag kan skriva hela natten om dig för jag är så j*vla stolt över dig! Men jag väljer att avsluta här så hoppas jag att du får en bra London resa med mycket minnen! <3

Presentation

Vem är du?

Vad tycker du om min blogg?
 fin och inressant?
 ful men intressant?
 fin men ointressant?
 ful men ointressant?

Fråga mig

8 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards