emmaahallin

Alla inlägg den 4 juni 2014

Av Emma Hallin - 4 juni 2014 21:08

Idag var ju inte vädret på topp precis, har dock inte regnat så mycket men de har varit grått och trist så jag passade på att städa samt möblera om i vardagsrummet igen. Gjorde en provisorisk tvbänk, Benjamin når ju allt på de tvbordet jag har så jag tog ut byrån som Benjamin har sina kläder i och ställde tvn på.
Nu når han inte grejerna iaf. Gömde även alla sladdar för han är en jävel på att dra i dom ;)
Han drog ju ut mammas tvsladd :p hahah Han har börjat bli busig :)

Imorgon händer väll inte mycket, ska nog åka till mamma och sova över där. Mys! :)
Fick finbesök såhär på kvällskvisten oxå, Johanna var här på en kaffe så tjötade vi skit och planerade söndagen oxå. Hoppas de funkar de vi har tänkt oss! :)
Fick tillbaka från skatten idag med, lite extraklirr i kassan tackar man aldrig nej till :)

Av Emma Hallin - 4 juni 2014 08:04

Igår ringde jag och sa upp Benjamins dagisplats.
Jag tycker att han är alldeles för liten för att börja dagis, han hade bara vart 10 månader om jag behöll den platsen.
Sen vet jag ju inte vart vi bor i höst och då är det ju dumt att han börjar på ett dagis om han behöver flytta sen.
Sen har jag möjligheten att ha han hemma 1 år till. Då tar jag vara på den möjligheten för det är inte alla som har den.

Självklart är dagis bra för barn, dom får det sociala och blir trötta på ett annat sätt än att vara hemma. Men varför ska jag ta upp en plats som ett annat barn behöver mer? Dagis är till för dom föräldrarna som måste jobba efter 1 år av föräldrarledighet. Hade dom fått bestämma hade dom säkert haft sina barn hemma ett tag till.
Jag har inte skaffat barn för att någon annan ska ta hand om honom.
Barn mår bäst tillsammans med sina föräldrar.
1 år och börja dagis är enligt mitt tycke alldeles för tidigt. Man missar ju jätte mycket om man sätter dom där så tidigt?
Vet att min moster ångrade sig jätte mycket att hon satte min kusin iofs hos dagmamma men de va oxå för tidigt. Hon missade jätte mycket. Så hon och många andra har sagt, kan du så ha pojken hemma så länge du kan, du kommer ångra dig annars.
Vilket jag tänkt igenom och håller med om. På dagis kommer han inte att få samma uppmärksamhet som han får hemma. Jag vill att dom ska minska barngrupperna på dagis innan jag sätter han där oxå för som de är just nu så är det för stora barngrupper. De va de redan när jag praktiserade på dagis vilket va nått år sen.

Detta är mina åsikter, mitt val och vårat liv. Vissa kan inte acceptera att man går emot strömmen. Men jag gör det som är bäst för oss, inte för någon annans skull.
Ta vara på tiden med ditt barn och sätt de inte på dagis om du inte absolut måste. För tänk efter, när ditt barn är på dagis och du jobbar hur mycket tid får ni tillsammans?!

Presentation

Vem är du?

Vad tycker du om min blogg?
 fin och inressant?
 ful men intressant?
 fin men ointressant?
 ful men ointressant?

Fråga mig

8 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards