emmaahallin

Alla inlägg den 21 maj 2010

Av Emma Hallin - 21 maj 2010 23:33

Ändå har jag inte gjort något speciellt idag. Skulle ju till Jimmy men när jag va klar och tänkte åka ner till honom så skickade han ett sms och skrec att han skulle ut å åka en stund med en kompis. Så jag gick med mamma ner till knalleland där hon skulle köpa hårfärg. Så hittade jag frisör saxar på rusta för 99kr. Då vet jag vad jag ska innhandla när jag får pengar.

Vi träffade även Millah, Thea och hennes föräldrar i knalle så de blev att va med dom en stund fast jag skulle till Jimmy. Sen började det väll å spöregna och vilka åskknallar de kom då. De va ju nästan så att man sket på sig. hahah ! Så tänkte jag åka till Jimmy men då kom hans far och hämtade honom så jag får hämta min fina mattebok på söndag och då blir de råplugg hela veckan lång! Jag ska fanimej klara de jävla provet!

 

När vi kom hem så va de som stora floder som rann ute. Vi blev ju lagom blöta om fötterna. hahah! När vi kom in så hade de regnat in i köket och på toa de va ju mindre kul. Åskan hade även slagit ner mellan 2 av höghusen där våra tvsladdar ligger så tv:n funkade ju inte på ett jävla bra tag.

Det hade även regnat in i källaren nu hur de fungerar. Känns som vi bor i en jävla rivningskåk. Aja skönt att dom snart ska byta stammar så de blir bättre.

 

Medans tv:n inte fungerade och när de åskade så satt jag och min syster och spelade yatzy. De va kul sen käkade vi pizza och de va super gott!

 

Sen har jag inte gjort så mycket mer än å tittat på talang och käkat godis :) De va ju så billigt. 30kr/kg :) Estrella chipspåsar 300g kostade bara 10kr. Vet inte varför men så vart de iaf :)

Sen har jag legat å smsat med folk, jag vet jag har inget liv! hahah!

 

Nu väntar jag på att Kim ska logga in på msn så jag kan säga godnatt till honom och sedan lägga mej och läsa sen sova. Han är och lanar tråkig som han är men imorn ska han va med mej heela dagen och sova hos mej :) myys!

 

Godnatt!

 

over and out // emmaa

Av Emma Hallin - 21 maj 2010 11:06

Nu är dom falska anklagelserna utredda. När de blev klart ringde jag till Movement sjukhus i Halmstad och fråga när min operation blir. Då har dom skickat hem en kallelse så den kommer antingen idag eller på måndag. Om jag inte hörde fel så skulle min operation vara den 8/6 och de är om 3 veckor. Nu är jag nervös kan jag medela. Jag har srömt om denna operation hur länge som helst och äntligen blir den av. Men jag trodde den skulle bli i Juli så nu missar jag skolavslutningen och alla torsdagskvällar! Men får väll gå ner ändå. Titta lite om någon av mina vänner pallar med en handikappad kompis ;) hahah!

Sen ringde jag till Borås sjukhus och kollade när resersättningen kommer och de skulle komma Tisdag eller onsdag nästa vecka. Men fattar ni 3 fucking veckor! gaaaaaaaaaah!

 

Sen va de så många som reagerade fel på min åsikt om att skaffa barn som ung så därför väljer jag att ta bort de inlägget och de gäller absolut inte mina vänner som har eller ska få barn. Jag är glad för deras skull! De låter säkert jätte fel men de skiter jag i nu för nu kommer jag inte prata om de mer. Blir bara massa drama då och de orkar jag inte.

 

Nu ska jag fixa i ordning mej och åka till Jimmy :)

Han skulle ta med min mattebok hem så jag ska hämta den och tjöta lite med han. Han är en snäll kille som jag är glad över att fått lära känna :)

 

Nä nu måste jag rusa.

Ha en underbar dag!

 

over and out// emmaa

Presentation

Vem är du?

Vad tycker du om min blogg?
 fin och inressant?
 ful men intressant?
 fin men ointressant?
 ful men ointressant?

Fråga mig

8 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards