emmaahallin

Alla inlägg under maj 2010

Av Emma Hallin - 20 maj 2010 13:14

Jag hatar att bo i Borås om jag ska va ärlig. Alla känner alla. Eller ah känner man inte en person så känner den mej och den vet verkligen allt om en. Helt sjukt. Har man en åsikt om något och säger den till någon så sprider de sig vidare men då är åsikten 10 ggr värre än vad den va från början. Så jävla mycke skitsnack. Man kan inte ligga med vem som helst heller för då får man horstämpel. Hallå de är la upp till var och en vem man ligger med? När jag hamna på sjukhus för alkoholförgiftning så när jag koom hem så kom folk och fårga om de va kul och bli magpumpad jag stod där som ett jävla frågetecken jag hade ju inte magpumpats. Allt är alltid 10 ggr värre än vad de egentligen är. När jag blev tsm med Kim så kom folk fram och fråga varför jag va tsm med honom jo för att jag är kär. Då säger dom till mej han kan du ju inte va tsm med han slår ju dej jag bah wtf? Hade han slgit mej hade la fan inte jag stannat kvar eller? Tror folk att man är så korkad eller va fan är de frågan om? Man får inte ha en åsikt i huvudtaget för antingen så hackar dom på en för att de är "fel" åsikt eller så tror dom att de handlar om dom.. Ibland undrar jag varför inte morsan flyttade härifrån när hon hade fått mej och min syster. Till en större stad där inte alla känner alla. Visst de finns skitsnack överallt. Men jag då inte tänka mej att de är så jävla mycke i en storstad, eller? När jag har gått klart skolan så ska jag fan i mej flytta härifrån! Mina barn ska då inte behöva växa upp i denna skitstan. Jag vet oxå att Kim inte heller vill bo här men han vill ju flytta utomlands men först och främst kommer vi nog flytta från denna hålan iaf. Sen får vi la se vad som händer.

Va bara tvungen att skriva av mej. Nu ska jag sätta mej i solen och steka!

 

over and out // emmaa

Av Emma Hallin - 20 maj 2010 12:04

Idag när jag vaknade så kände jag med en gång att nä jag orkar inte skolan. Jag atannar hemma och sover. Vilket jag gjorde med. Jag ringde å sa att jag inte mådde bra och då sa Bo att jag antagligen får stanna hemma nästa vecka för de ser inte ut som att jag får någon praktikplats. SKÖNT! :D Mamma blev såklart skit sur när hon gick upp och såg mej ligga i sängen men jag brydde mej inte.

Jag vill även säga till alla läsare att när jag skriver om den här trenden som verkar ha kommit om att skaffa barn. Så riktar jag mej inte till  en person utan jag riktar mej till allmänheten. Kolla runt er en gång och se hur många ungdomar som skaffar barn. Men de verkade inte va så bra att jag skrev min åsikt om de. För vissa tog åt sig så jag får väll skriva om något annat...

Ja idag händer de väll inte mycket. Jag ska nog vara med min älskade pojkvän :) <3 Kanske ska sola lite? De är ju sol ute :D

Nä nu ska jag sätta mej i solen och ta en cigg iaf :)

 

over and out// emmaa

Av Emma Hallin - 19 maj 2010 22:27

Idag va vi på Borås museum med skolan. Tror jag skrev de imorse. Trodde det skulle bli sjukt tråkigt men med trevlig klass och intressant iformation så va de kul :)

Jag och en tjej i klassen vid namn Veronica har blivit ganska nära vänner iaf på kort tid. Hon är verkligen en super skön människa. Jag vill inte lämna min klass till hösten! Jag har aldrig trivts så bra i en klass som jag gör nu. Vi har lixom alla olika sortens människor i vår klass. Vi har nördar, coolingar, klassens clown och fnitter fjortisar. Dock så har vi inga emos :) Nä men helt seriöst jag älskar min klass!

På Borås museum fick vi massa intressant iformation om Borås historia. Jag älskar historia!

Nu har de blivit sommar i Borås hoppas bara värmen stannar! Sen efter skolan stack jag och Veronica ner till stan käka en glass och umgicks, de va super mysigt! :)

Sen åkte jag hem och hemma har jag inte gjort något intressant alls. Bara tagit de lugnt och de va skönt för har knappt vart hemma något på hela veckan.

Imorn skulle vi göra någon enkätundersökning om vad vi tycker om skolan.

Just de hade en diskussion med kompisar i skolan idag med om vad dom tycker om den här nya tränden om att skaffa barn. Dom tyckte som mej, tänker inte nämna några namn vet inte om dom är med på att jag skriver de på bloggen. Så därför tänker jag inte hänga ut dom.

Nä nu ska jag ringa Kim och sen ska jag in och läsa min bok! Sen sova de är ju skola imorn med :) Ha en super bra kväll alla! :)

 

over and out// emmaa

Av Emma Hallin - 19 maj 2010 08:03

Godmorgon alla läsare. Har precis fixat i ordning mej eftersom jag ska till skolan och nu väntar jag på att klockan ska gå så jag kan gå ner till stan och åka till skolan. Kim ringde mej igårkväll och undra om jag ville sova hos honom han hade varit på speedway. Så jag har faktiskt sovit hos han inatt. De va mysigt :) Han har blivit ovanligt kärleksfull på sista tiden kan nästan tro att han har gjort något han ångrar hahah nej jag skoja bara! Idag ska vi på studiebesök på Borås Museum. Tror att de kommer bli skit tråkigt men får hänga med så märker man :) Jag har slutat äta frukost oxå. Inte bra! Jag har jätte svårt för å äta på morgonen nu. Jag vet inte varför. Menmen matlusten kommer väll tillbaka någon gång :)

Nej nu måste jag kila mina vänner.

Ha en underbar dag!


over and out// emmaa

Av Emma Hallin - 17 maj 2010 23:13

Idag är de Norges national dag, inte för att jag bryr mej så mycket men .. hahah ! Orkade inte skriva igår och idag har jag inte haft tid, har varit i skolan och sen va jag hos min far :) Datorn har segat oxå :P Fick för om muntliga nationella i engelskan och denna gången gick det mycket bättre! Kanske för att jag va med min lärare själv. Jag kommer få mitt g som jag har jobbat så hårt för men han sa de att de är inget starkt g men de skiter jag i bara jag får mitt betyg :) Som sakt sen åkte jag upp till far och tjötade lite granna :) hahah! När jag kom hem hade min syster gjort nudlar åt mej som jag åt. De va gott! :)

Har läst ut min bok cell c2 nu så nu läser jag den andra boken, ja de heter så! De är andra delen som oxå är skriven av Krystian Kawalec :) De är hemskt vilket jävla liv han har gått igenom..  Hmm.. Ja jag vet inte vad jags ka skriva om mer.. Så de får la va allt då :p

Ha de bra :)


over and out // emmaa

Av Emma Hallin - 16 maj 2010 12:31

Vaknade precis hemma hos Kim. Han ligger fortfarande och sover. Jag mår som jag förtjänar idag iaf.. hahah! Det va väldigt trevligt igår, jag och Kim åkte upp till min moster och drack men jag va inte så social för jag deckade -.- . hahah! Hoppas dom inte tog kort på de och lägger ut på fb då skäms jag hjäl! Men de va kul igår även om jag deckade :P hahah

Idag ska jag träffa Nattiz en stund för hon åker hem idag. Bajs :(  Kommer sakna henne ju! Jaja vi får väll se vad som händer. Jag ska be mamma efter pengar till godis eller nått är så sugen på de! Men kommer inte få pengar jag har inga cigg heller och de är 2 veckor kvar tills studiebidraget kommer fattar inte hur jag ska klara mej :S

Aja jag slänger kanske in bilderna från igår lite senare beror på när min moster vaknar eller när min morbror vaknar :P hehe

Ha en bra dag alla läsare :)


over and out // emmaa

Av Emma Hallin - 15 maj 2010 13:33

God eftermiddag :)

Igår så vaknade jag kl 9 och gjorde mej i ordning och åkte ner till stan för att möta Millah och Thea :) Vi gick på marknaden de va jätte mysigt. Så mycket folk man träffade då. Men jag och Millah cpade såklart som vanligt och de va jätte kul (: hahah!

De va jätte fint väder igår, solen sken som bara den! Men idag regnar de -.-

Sen kom även Natha ner till stan och då åkte Millah hem efter en stund för hon behövde städa hemma. Jag och Natha gick runt en stund så hittade jag en navel piercing :) Den va jätte fin och kostade 100 kr :)

Sen åkte jag och Natha hem till hennes pappa och tjötade och käkade pizza, mm va gott de va!

Sen hade hennes gamla klasskamrater fest på kransmossen så vi åkte dit. Såg ut som en luffare men de skiter jag i ! De va über tråkigt! Jag kände mej så gammal. Dom som va där va lixom 94-95er. Jag är 92a! De kunde vart min syster vänner. Men jag stod ut en stund men sen pallade jag inte med dom.

Fjortisfulla va dom -.- Hatar såna människor som inte växt upp. Men sen får man ju tänka tillbaka hur man själv va i den åldern och då förstår man, hahah! Sen pallade jag inte va kvar så jag tog bussen hem.

Hahah på södra sen träffade jag en kompis som heter Tess. Hon väntade på sina kompisar så kom de 2 killar och den ena bara satte sig jämte mej och pussade mej på kinden och sen vräker han ur sig: Hur gammal är du? Jag bah 18? Vad trodde du lixom? Han bah ååh bra trodde du va 15. HAHAHA! Jag får alltid höra de är jävligt trött på de.

Idag ska jag ner till min älskling skulle haft myskväll med han igår men han hade ont i huvudet så kunde inte de. Sen är de fest hos Eleonora :) Men vet inte om jag känner för att gå:/  Vi får väll se hur jag känner mot kvällen, Eleonora kommer bli super sur om jag inte kommer så jag får väll gå men vill ha myskväll med Kim. Vi träffas knappt längre :/

ÅÅÅÅH Fan va jobbigt de är och inte veta vad man vill!

Aja nu ska jag fixa mej och ringa Kim sen åka till honom iaf!

Ha en underbar dag alla läsare :)

 

over and out // emmaa

Av Emma Hallin - 13 maj 2010 22:13

Dålig uppdatering jag vet. Jag ber om ursäkt för detta. Men de har varit fullt upp med skolan och vännerna nu. Men nu har jag ingenting att göra så då tänkte jag att jag kunde skriva ett inlägg :) Alison skrev till mej på fb idag och undrade vfr inte jag bloggade. Men jag känner inte för att blogga heller för de är nästan ingen som läser..

Jag har varit mycket med Millah den sista tiden och Thea förstås :) De va ju dop för Thea i lördags så nu är hon döpt till Thea Malin Emilia :) Så gulligt. Undrar just om  min kusin Nova ska döpas.. Isf blir de en Nova Eleonora :) Ibland känner jga oxå för att skaffa en liten men de jag evt själv att jag skulle inte haft den orken till att ta hand om ett barn men de ser ju så mysigt ut.. Mamma blir väll galen oxå.. Men händer de så händer de ;) Men de är inget jag planerar!

Själv är jag emot abort och har varit de sen jag fick reda på va de va. För mej är de som att döda ett barn, eller ah något som ska bli ett barn men för mej är de ett barn redan när de inte är utvecklat eller vad man säger. Jag skulle aldrig i mitt liv kunna göra abort..

Det är väll bra att de finns oxå för dom som blir gravida och vet själva med sig att dom inte kan ta hand om ett barn eller dricker/knarkar.. Så de är la bra på ett sätt att dom inte sätter ett barn till livet när dom vet att barnet inte kommer få den uppväxt den ska ha .. Menmen jag kan hålla på jätte länge men tänker inte plåga er :)

Nu till er läsare, vad tycker ni om abort?

 

Imorn är de marknad ska tigga lite money av min mor, ska ner med äslklings Millah :) Glömt att fråga henne vilken tid men de löser väll sig sen på kvällen ska jag ha myskväll med min älskade pojkvän :) På lördag får vi se ska träffa Natha ngn dag med :)

 

Här är en bild på mina godingar! :) Nova och Thea när dom träffades :)

  

Är dom inte söta? :)

 

Ha de bra alla läsare är ni glada nu när jag har uppdaterat? :)

 

over and out // emmaa

Presentation

Vem är du?

Vad tycker du om min blogg?
 fin och inressant?
 ful men intressant?
 fin men ointressant?
 ful men ointressant?

Fråga mig

8 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards