emmaahallin

Alla inlägg under maj 2010

Av Emma Hallin - 24 maj 2010 00:37

Jag har fixat lite med bloggen.

Är inte helt nöjd men de får funka.

Ni får säga vad ni tycker och vad ni tycker att jag ska ändra om det är något ni stör er på.

För de är ju ni läsare som läser bloggen inte jag, jag skriver ju bara.

Så snälla kom med synpunkter :)

 

Har inte gjort så mycket sen sist jag skrev.

Jag va ute och träffade Mathias och Daniel.

Det va trevligt :)

Sen satt jag vid datorn en stund tills det började åska.

Sen kollade jag på någon dokumentär om någon som hade en affär på hjul.

Ja dom bodde så långt ifrån affärer så han kom med en affär till dom.

Sen kollade jag på Wallander.

Har sätt alla men tycler dom är sjukt bra.

Sen har jag bara fixat med bloggen :)

Pratat med älskling i telefon med såklart :)

 

Nu ska jag kolla vidare innan jag går och lägger mej :)

Ha en skön kväll allihopa!

 

Over and out // emmaa

Av Emma Hallin - 23 maj 2010 17:44

Denna underbara Lördag spenderades ju tillsammans med Kim och de blev mysigare än vad jag hade hoppats på. Han har blivit über gullig mot mej :) Vi gjorde även min syster sällskap medans mor och hennes pojke va ute :) Så slapp min syster va ensam. Vilket oxå va trevligt. Vaknade dock kl 3 idag. Lite sent men de va så skönt å sova! Hahah. Skulle egentligen ner till Jimmy idag och hämta min mattebok men eftersom han åkte till sin far i fredags så är han hemma inatt sa han. Så jag får väll hämta den imorn :) Plugga stenhårt denna veckan så jag klarar provet eftersom betygen sätts nästa vecka. Hoppas jag klarar det. Snart kommer Bighead och Daniel upp på en cigg, mysigt att tjata lite med dom.

Nej nu ska jag ut och röka och sen ta på mej lite kläder och gå ut :)

Ha de bra.

 

over and out // emmaa

Av Emma Hallin - 22 maj 2010 11:51

Nä inte egentligen.  Hahah Jag vaknade precis och såg att jag hade fått ett medelande på fb och de va fårn den jag trodde och min glädje kommer finnas kvar hela dagen (: Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu för jag kommer inte kunna blogga så mycket idag. För nu först ska jag käka frukost sen ska jag städa mitt rum de ser för jävligt ut rent ut sakt. Sen kommer ju min fina pojkvän. Så jag ska umgås med honom idag inte sitta vid bloggen för jag vet själv hur sur jag blir när han sitter vid datorn när jag kommer till honom. Så det är vad jag ska göra nu :)

 

Ha en underbar dag allihopa!

 

Over and out // emmaa

Av Emma Hallin - 22 maj 2010 02:11

Ja ni läste väll rubriken? Är mega trött men fastnade framför fb, ovanligt? Nä inte särskilt hahah. Nä men när jag va yngre så hade jag en kontaktfamilj och jag hittade "mamman" i familjen på fb. Det tyckte jag va super kul :) Sen hittade jag en kompis därifrån, Adam heter han. Det tyckte jag av roligt oxå och sen hittade jag klasskompisar och massa bajs. Så nu ska jag ut och röka en sista cigg sen ska jag sova klockan är ju fan kvart över två :S . De är super varmt i mitt rum oxå dör snart av värmeslag :S

Nej nu ska jag röka goodnight everyone!

 

over and out // emmaa

Av Emma Hallin - 21 maj 2010 23:33

Ändå har jag inte gjort något speciellt idag. Skulle ju till Jimmy men när jag va klar och tänkte åka ner till honom så skickade han ett sms och skrec att han skulle ut å åka en stund med en kompis. Så jag gick med mamma ner till knalleland där hon skulle köpa hårfärg. Så hittade jag frisör saxar på rusta för 99kr. Då vet jag vad jag ska innhandla när jag får pengar.

Vi träffade även Millah, Thea och hennes föräldrar i knalle så de blev att va med dom en stund fast jag skulle till Jimmy. Sen började det väll å spöregna och vilka åskknallar de kom då. De va ju nästan så att man sket på sig. hahah ! Så tänkte jag åka till Jimmy men då kom hans far och hämtade honom så jag får hämta min fina mattebok på söndag och då blir de råplugg hela veckan lång! Jag ska fanimej klara de jävla provet!

 

När vi kom hem så va de som stora floder som rann ute. Vi blev ju lagom blöta om fötterna. hahah! När vi kom in så hade de regnat in i köket och på toa de va ju mindre kul. Åskan hade även slagit ner mellan 2 av höghusen där våra tvsladdar ligger så tv:n funkade ju inte på ett jävla bra tag.

Det hade även regnat in i källaren nu hur de fungerar. Känns som vi bor i en jävla rivningskåk. Aja skönt att dom snart ska byta stammar så de blir bättre.

 

Medans tv:n inte fungerade och när de åskade så satt jag och min syster och spelade yatzy. De va kul sen käkade vi pizza och de va super gott!

 

Sen har jag inte gjort så mycket mer än å tittat på talang och käkat godis :) De va ju så billigt. 30kr/kg :) Estrella chipspåsar 300g kostade bara 10kr. Vet inte varför men så vart de iaf :)

Sen har jag legat å smsat med folk, jag vet jag har inget liv! hahah!

 

Nu väntar jag på att Kim ska logga in på msn så jag kan säga godnatt till honom och sedan lägga mej och läsa sen sova. Han är och lanar tråkig som han är men imorn ska han va med mej heela dagen och sova hos mej :) myys!

 

Godnatt!

 

over and out // emmaa

Av Emma Hallin - 21 maj 2010 11:06

Nu är dom falska anklagelserna utredda. När de blev klart ringde jag till Movement sjukhus i Halmstad och fråga när min operation blir. Då har dom skickat hem en kallelse så den kommer antingen idag eller på måndag. Om jag inte hörde fel så skulle min operation vara den 8/6 och de är om 3 veckor. Nu är jag nervös kan jag medela. Jag har srömt om denna operation hur länge som helst och äntligen blir den av. Men jag trodde den skulle bli i Juli så nu missar jag skolavslutningen och alla torsdagskvällar! Men får väll gå ner ändå. Titta lite om någon av mina vänner pallar med en handikappad kompis ;) hahah!

Sen ringde jag till Borås sjukhus och kollade när resersättningen kommer och de skulle komma Tisdag eller onsdag nästa vecka. Men fattar ni 3 fucking veckor! gaaaaaaaaaah!

 

Sen va de så många som reagerade fel på min åsikt om att skaffa barn som ung så därför väljer jag att ta bort de inlägget och de gäller absolut inte mina vänner som har eller ska få barn. Jag är glad för deras skull! De låter säkert jätte fel men de skiter jag i nu för nu kommer jag inte prata om de mer. Blir bara massa drama då och de orkar jag inte.

 

Nu ska jag fixa i ordning mej och åka till Jimmy :)

Han skulle ta med min mattebok hem så jag ska hämta den och tjöta lite med han. Han är en snäll kille som jag är glad över att fått lära känna :)

 

Nä nu måste jag rusa.

Ha en underbar dag!

 

over and out// emmaa

Av Emma Hallin - 20 maj 2010 22:40

Hahah hade fått en kommentar nu när jag kom in, de minns ju vissa som inte tyckte om min åsikt så skrev en såhär: Du är bara avendsjuk på dom , de lyser igenom på en osäker liten tönt som dig :) hahah mitt svar till den personen är: absolut inte. Mitt liv är bra som de är skulle jag haft barn skulle de inte vart lika bra. Jag älskar barn de kan jag inte säga ngt om men jag ska va ärlig jag skulle aldrig pallat med en unge. Jag vill ta hand om mej själv först och främst. Har nog med problem å lösa. Tänk då om jag skulle haft en unge, hur skulle de sett ut? Jag vill leva mitt liv innan jag ska ta hand om ett annat liv. Jag är 18 år och har absolut inte levt klart mitt liv än. Jag vill åka utomlands och se mej omkring i världen de skulle ju absolut inte gå om jag hade en unge? Då måste man ju ta hand om den.. Jag kan ju inte lasta av allt jobb på någon annan. Det är ju isf mitt ansvar att ta hand om ungen och drf kan jag ju inte åka bort när jag vill jag kan inte gå ut när jag vill. Man blir ju låst till en unge i fan 18 år och då är jag 36. Ska jag leva mitt liv när jag är 36 då? hahah nej skulle inte tro de. Tycker de är mycket bättre att leva klart sitt liv innan man skaffar barn, det är min personliga åsikt! Ska ni inte börja hacka på mej för de oxå? Kan bara säga de till alla som läser att jag tar inte åt mej av er som inte gillar mina åsikter. Gillar ni dom inte så dra då vem fan har sakt att ni behöver läsa min blogg? hahah jag skrattar bara åt er när ni blir sura för att jag tycker som jag gör.. hahah !

Nog om detta.

Jag har haft såna humörsvängningar idag vette fan va de beror på. Va super duper glad när jag kom till Kim sen blev jag sur sen glad sen lessen sen sur och nu är jag glad igen. Kan bero på att man blir falskt anklagad oxå.

Det har ingenting att göra med barn eller någonting. Vill inte ta de här på bloggen då de är många nyfikna boråsare som läser den. Skriver jag vad de är så är de den roligaste nyheten här i borås och då kommer alla gå runt och snacka om den.

Jag har precis duschat och snackat med Jimmy, han ska ta med min mattebok hem imorn orkar inte skolan. Så ska jag träffa han en stund imorn och tjöta lite :)

Det är även många som tror att min åsikt om att skaffa barn när man är ung är riktad till dom och jag vill bara säga att de är de absolut inte jag tycker de är super kul bara ni klarar av att ta hand om barnet vilket jag tror. Men de är bara de att jag tycker att man ska leva sitt liv först och jag tycker att de har blivit en trend men jag kanske har fel va vet jag? Aja jag orkar inte snacka mer om de idag. Nu ska jag faktiskt va social med min familj sen ska jag sova. Ska städa mitt rum imorn de ser katastrof ut!

Det blev ett längre inlägg än vad jag hade tänkt mej men de blir så ibland :) Hoppas att du fick svar på din kommentar :)

Godnatt allihopa.

 

over and out// emmaa

Av Emma Hallin - 20 maj 2010 16:04

Kul! Jag åkte ju ner till Kim. Är här just nu de är verkligen super kul! Eller inte.. Först la han sig i sängen när jag kom sen gick vi ut med hunden och sen köpte vi pizza eller ah han gjorde jag köpte en glass. När han ätit klart så går han in och lägger sig. Han umgås ju för fan inte. Nu sitter idioten och kollar på hockey, varför skulle jag komma hit när han inte umgås med mej? Jag blir så arg! 

Det åskar oxå! Jag hatar åska men orkar inte bry mej! Nu brinner de någonstans för nu åkte brandkåren. Kul! åååååååh !


over and out // emmaa

Presentation

Vem är du?

Vad tycker du om min blogg?
 fin och inressant?
 ful men intressant?
 fin men ointressant?
 ful men ointressant?

Fråga mig

8 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards